华东理工大学全日制专业学位研究生实践教学申请表(含英文)

发布者:研究生院发布时间:2017-04-10浏览次数:65

华东理工大学全日制专业学位研究生实践教学申请表

(电子版照片)

籍贯

民族

政治面貌

手机

目前住址

研究生学习阶段基本情况

就读学院

专业类别

(工程硕士备注工程领域)

已修读的

主要课程

校内导师

姓名/职称

固话/手机

校内导师

本科学习阶段基本情况

就读高校

专业类别

论文题目

列举相关工作或实习经历

起讫时间

工作/实习单位

主要工作内容

曾获得的各类荣誉:

自我介绍:

实践教学岗位申请信息

希望应聘的实践教学岗位

首选志愿:

备选志愿:

本人承诺以上所填内容真实,如有虚假,由本人承担后果。

学生签名:日期:

学校导师 签名:联系电话:

注:

1、请慎重填写希望应聘的实践教学岗位,本申请以该志愿为投递依据

2、若需要提供特色简历的同学,可将个人简历粘贴在表格之后。

3、请将本表格一式两份,A4纸正反打印签字后交各学院负责实践教学的管理教师(同时递交电子版),由学院汇总后统一交至研究生院。

文件命名规范:学院名称_工程领域_学号_姓名.doc

Application for with University-industry Collaborated Practical Teaching of Full-time Engineering Master

请用英文填写, 并随申请表附上个人英文简历、所修读的课程及其考试成绩(英文)

Name

Sex

Date of birth

Photo

Place of birth

Nationality

Political orientation

Telephone

Current Address

Basic Situation of Postgraduate Study

Institute

Major

Research field

Major courses

Tutor

Name/Professional title

Contact number

Research direction of Tutor

Basic Situation of Undergraduate Study

University

Major

Thesis title

Related work and internship experience

Beginning and Ending Time

Practice Unit

Main Work Contents

Awards

Self-Introduction

Application Information for Practical Teaching   Post

Objective Position wanted for Practical Teaching

First Choice

Second Choice

I promise that the above contents are true, if not, I will undertake any consequences.

Student Signature  Date

Tutor Signature Telephone

Notes

1Please fill in the practical teaching position you want to apply carefully. This application is based on your delivery.

2Paste the special resume in the form if you need.

3Please have this application form printed on both sides (A4) in duplicate, submitted with signing to teachers in charge (soft copy is needed as well).

华东理工大学专业学位研究生实践教学申请表201703外企要求双语(空).doc